Logo

...

PARAMA  

   

Kontaktai ir adresai  

   

Nuo 2012 12 12  

7779879
Šiandien
Vakar
Šią savaitę
Praeitą savaitę
Šį mėnesį
Praeitą mėnesį
Viso
4730
6147
17985
4016563
158553
352571
7779879

Your IP: 172.31.28.20
2017-11-21 14:07
   

PRIVATUMO POLITIKA

I. Bendrosios nuostatos

1. Ši privatumo politika reglamentuoja KaunoJono Pauliaus II gimnazija (toliau – JP2G) lankytojų (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.

II. Vartotojai

2. Naudotis svetaine gali visi veiksnūs fiziniai ir juridiniai asmenys ar jų įgalioti atstovai;

III. Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas

3. Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti Lietuvos Respublikoje galiojantys teisės aktai, reglamentuojantys šių duomenų tvarkymą bei apsaugą.

4. JP2G internetinėje svetainėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad JP2G juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.

5. JP2G vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:

5.1. Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
5.2. Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.
5.3. Asmens duomenys tvarkomi teisėtai, t. y. tik tais atvejais, kai:
5.3.1. duomenų subjektas duoda sutikimą, t. y. sutinka laikytis naudojimosi taisyklių;
5.3.2. sudaroma arba vykdoma sutartis, kai viena iš šalių yra duomenų subjektas;
5.3.3. JP2G yra įpareigota tvarkyti asmens duomenis pagal įstatymus;
5.3.4. asmens duomenis reikia tvarkyti dėl teisėto intereso, kurio siekia JP2G.
5.4. Asmens duomenys nuolat atnaujinami.
5.5. Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
5.6. Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.
5.7. Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.
5.8. Apie asmens duomenų tvarkymą nustatyta tvarka pranešama Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

IV. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

6. JP2G pasilieka teisę perduoti informaciją trečiosioms šalims tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

V. Asmens duomenų pakeitimas ar atnaujinimas

7. Jūs turite teisę bet kada keisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją.
8. Jūs, leidęs tvarkyti savo asmens duomenis, turite teisę:

8.1. reikalauti ištaisyti, sunaikinti savo asmens duomenis arba sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant šio ir kitų įstatymų nuostatų;

8.2. nesutikti, kad būtų tvarkomi jūsų asmens duomenys.

9. JP2G, gavus Jūsų prašymą dėl asmens duomenų tvarkymo, ne vėliau kaip per 30 kalendorinių dienų nuo Jūsų kreipimosi dienos, pateiks Jums atsakymą. Nagrinėjami tik tie prašymai dėl asmens duomenų tvarkymo, kurie pateikiami raštu (el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba paštu: Baltų pr. 103, LT 482110 Kaunas).

VI. Slapukai

10. Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. "cookies"). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju, kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Naudodamasis JP2G svetaine sutinkate su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus.

VII. Baigiamosios nuostatos

11. JP2G turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo politiką apie tai pranešdama savo svetainėje.

12. Privatumo politikos papildymai ar pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo dienos, t. y. nuo tos dienos, kai jie yra patalpinami JP2G svetainėje.

13. Jeigu Jūs nesutinkate su nauja Privatumo politikos redakcija, Jūs prarandate teisę naudotis JP2G svetainės paslaugomis.

14. Jei po Privatumo politikos papildymo ar pakeitimo Jūs ir toliau naudojatės JP2G svetainės paslaugomis, laikoma, kad Jūs sutinkate su nauja redakcija.


 

   
Logo

KAUNO ARKIVYSKUPIJA

Logo

KAUNO ŠV. JONO PAULIAUS PARAPIJA KVIEČIA Į ŠV. MIŠIAS
(Baltų pr. 44a, Kaunas)

Renginių kalendorius  

Lapkritis 2017
Pi An Tr Ke Pe Še Sek
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
   

Kaip atvykti į svečius?  

   

Prisijungti  

   
Gimnazijos rėmėjas — UAB „Ofitecha“.
ADRESAS: A.JUOZAPAVIČIAUS pr. 82B, Kaunas Tel./faks.: (37) 424977 Mob.tel.: (687) 458 95 (686) 649 75 El.paštas: info@ofitecha.lt
   
Gimnaziją remiantis saksofono muzikos melodijomis...
Pranas Stropus.
   
Kauno žygeivių - folkloro klubas „Gilė“.
Judėk, krutėk, nenurimk!
   
TEO LT mūsų gimnazijai (Baltų pr. 103) elektroniniam dienynui sukūrė nemokamą „TEO Wi-Fi“ ryšį.
Veikti socialiai atsakingai, TEO požiūriu, reiškia veikti etiškai, sąžiningai ir skaidriai rinkos, aplinkosaugos, visuomenės ir darbuotojų atžvilgiu.
   
Sportinių šokių klubas „Junda“.
Šokite! Būsite sveiki, gražūs ir laimingi.
   
Mokyklų bibliotekų modernizavimas
Įgyvendinus projektą sukurta ir atnaujinta mokyklų bibliotekų struktūra, pagerinta mokyklos bendruomenei teikiamų paslaugų kokybė bei užtikrintos geresnės mokymo ir mokymosi sąlygos.
   
Cgates Jono Pauliaus II gimnazijai tiekia šviesolaidinį internetą ir televiziją.
Mūsų gimnazijoje - Cgates iniciatyva moksleiviams ir mokytojams padeda įveikti kasdienines užduotis.
   
© Kauno Jono Pauliaus II gimnazija. Atnaujinta: 2015-12-12